dilluns, de març 06, 2006

Tot continua


On comença i acaba tot?? Jo que se, la veritat no o se i es mes m'agradaria saber-ho pero no ho puc saber. Se del cert que en mi no comença i acaba tot, sino que en mi tot continua endavant i prou. Crec que a vegades el pensar que fem aki, buscar quin es el nostre desti, es simplement estar i ja esta. Be estar i que altres estiguin per turar endavant. Aixi que nosaltres estem aki per ocupar un petit espai en el temps i per reproduir-nos pq algu altre ocupi l¡espai que nosaltres deixarem.
Pero fet i fet aixo es simplificar massa massa, aixi que encara que potser aixo que he dit es tan i tan basic que no s'aguanta per enlloc s'ha de trovar el sentit de l'existencia propia per aprofitar el temps que tenim o ens han donat. Per tant no podria ser que la nostra existencia estigues basada en aprofitar el temps?
Tot i aixi quan el temps s'acabi tot continuara endavant, com deia Queen THE SHOW MUST GO ON.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola, soy La Paganita, me gustaria recomendarte un libro que podria interesarte: "los circulos de piedra" de joan darh lambert, para mi es un libro imprecindible, de esos que todo el mundo debiera tener; te acercará a la antropologia sin que tes cuenta. besets

11:35 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home