dimecres, de novembre 23, 2005

De la frase del post anterior

Si entres aki llegeixes la frase anterior i realment no et plentejes res..... la veritat es que segons el meu punt de vista ------> TE COLLONS LA COSA!!! Però esperem que no sigui aixi.
Per tant podem dir que el nostre objectiu en la vida, el maxim dels maxim, aquell pel que estem disposats a matar i a fer qualsevol cosa esta plantejat. O sigui es com si la vida fos un edifici i el ve algu i et dir: Shhh!! eh eh!! Que el pilar aquest te al·luminosi i llavors amb cara de tonto respons no en te no en te. Bueno doncs aki queda la cosa.
Així puc dir que potser aixo que busco es un objectiu que he de perseguir per aconseguir l'objectiu d'aquest algu amb autoritat ha dictat. La veritat es que tot es molt complicat, suposo i mirare de buscar les paraules que tot es molt mes simple.
A veure que trontolla tot al nostre voltant pq ens hem d preguntar algo que donem per fet, i que es aixi pq si. Una gent respon a aquesta pregunta argumentant que son feliços pq ells son feliços no pas pq ningú els hi digui com han d ser per ser feliços. Realment aquests raonamenst son excuses que el que fan es donar una rao falsa que es poden creure per aixi continuar tranquils amb tot el voltant i amb que ens envolta i ens fa "feliços". Com deixa un professor meu: qui s'excusa s'acusa, aixi puc dir que aquestes persones insconscientment s'excusen per aixi tapar la preunta mitjançant una mentira pero tu pots veure que realment s'acusen pero que no s¡en volen adonar. Per tant m'atreviria a dir que per ells la felicitat es una manta que cubreix la pregunta( ets feliç pq ets feliç o ets feliç pq algu amb autoritat t'ha dit que as d ser aixi per ser feliç?) i així poden veure feliços. Si es mira d'aquest punt d vista la felicitat es una mentira que osaltres inconscienment ho sabem i per tant aquesta felicitat com a mentira ens porta a la infelicitat ( en major o menor mesura). I sent agoserat puc dir, si aixo anterior que he dit fos cert que no ho se pas, que estem vivint en una mentira, en una farsa. Trist però seria així.
Es molt mes facil cosir una manta de mentides que haver de picar amb un mall la dura pedra de la realitat. Es pot dir que no palentjar-se això, i plantejant nomes dic axecar una mica la manta per veure que hi ha sota tornant a deixar la manta al seu lloc, fa que no es pguin veure els diferents camins que tenim per escollir, que no suspesem cada cami i que nomes seguin alla on creiem que hem d'anar per ser feliços.
Crec que la pregunta pot o no pot tenir resposta, el que si es clar es que planteja moltes coses.
Suposo que aquest tema em donara de palrar en endavant, pero si se que aquesta pregunta em planteja moltes cses i es la pregunta a molts dubes que sovint tinc a sobre meu.
Mentres es llegeix el post segur que cada cop que es diu FELICITAT imagines cosa cosa que representa el maìm d felicitat somiat. Puc dir.... has pensat en el mateix tipus d felicitat que jo segurament ( si es així ho sabras) però s'ha d tenir en comptes que hi ha una infinitat de felicitats o conceptes d felicitat diferents que poden plantejar-se la mateixa preunta però potser en contextos diferents.

2 Comments:

Blogger estranya said...

Estic espessa... i no massa feliç... Però el tema té tela... i he vist abans el post de la frase que aquest, i per això he contestat allà abans. Tot i que això és per reflexionar i contestar amb moltes paraules. Així que... algun dia en veuràs un post. Espero que aviat (i això voldrà dir que ja no estic espessa). Ai, que m'embolico!

7:57 a. m.  
Blogger Starman said...

El tema es complicat, tens rao. No es pot respondre en 4 paraules un dels pilars en que es fonamenten les nostres vides. Es per reflexionar llarga estona.

8:46 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home