dilluns, de febrer 07, 2005

Freda sensació

Jo la definiré com una sensació freda, però cada persona la podria definir de manera diferent. Es quan mes tranquil estas, es en aquell moment que tu penses que no ha de passar res, es en aquell instant en que tu estas disfrutat d'un petit fragment de temps, es llavors quan te la foten. Primer de tot assimilar d'on ve la clatellada, punyalada o com ho vulguis dir. Poc a poc potser una fredor s'apodera del teu cos i potser tremolen les cames, potser pots acotxar tant el cap que pot tocar a terra, el que si es segur que ets presoner d'una mala sensació dintre teu. El que si puc assegurar es que el rerefons de l'acte en si, un vil acte, es que et puguis sentir malament, que la sensacio de fredor estigui per tot arreu, que estiris els braços i alli també trovis aquesta aurea freda que esta dins teu.
Et pots preguntar perquè, però qui te l'ha fotut no pregunta perquè, sino que només espera que et sentis dolgut. Serà que així es sent mes satisfet per fer pagar coses, serà que aquest serà el preu que hem de pagar quan a vegades no podem donar al món el que el món ens demana, o encara mes ben dit serà que no volem donar al món el que el món ens demana, perquè algo haure de tenir per a mi mateix no?! Al final tenim 2 possibilitats o be tornar la pilota i fer que aquest algú que m'ha fotut es senti igual que jo, o be fer entendre que en el món no tot el que es demana s'obte, i encara menys quan no ho demanes al món sino a algu que no ho pot donar.
Acabar dient que això es llei de vida, o llei del món ( es igual) i el millor que podem fer conviure e intentar oblidar les coses que s'han d'oblidar.

2 Comments:

Blogger Patrícia said...

Respira, inspira, respira, inspira...ja ho has escrit... ja és fora... I si torna a passar... avisa la cosina de les taronges ;)

11:43 p. m.  
Blogger Starman said...

Ja se sap, aquestes coses en el moment et foten i a mida que passa l'estona s'assumeixen i quan ha passat un dia sovint s'obliden.

10:19 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home