dissabte, de febrer 05, 2005

Riure i Plorar

Això mateix, riure i plorar. Son 2 sensacions que ens sorgeixen perquè sentim coses o a vegades sorgeixen sense mes. A vegades poden anar lligades la una de l’altra. Però m’adono que a vegades una va lligada a l’altra però no com a simple cosa normal i corrent.
A vegades un riure pot ser la cosa mes despreciable, horrible, miserable..... No se pas quina deu ser la raó i quin deu ser el pensament que empeny a certes persones a fer plorar per així poder riure a costa de la desgracia d’un altre. He vist fer coses horribles perquè uns puguin riure, humiliar, pegar, insultar hi ha tantes coses que ens poden enfonsar i ens poden fer mal i podem trobar gent que se’n rigui i que gaudeixi. La gent que fa aquestes accions no tenen 3 grans coses necessàries en aquesta vida i que son: cervell, consciència i sentiments. I clar que es pot esperar de gent que fa això?
Es pot dir que el món es així. Però jo penso que no es que el món sigui així sinó que per desgracia el món es cada cop mes així, esta cada cop més ple d’actes d’una baixesa total.