dissabte, de juliol 23, 2005

El nostre joc

Altre cop hem tornat a començar. Trornem tots junts altre cop despres de molt de temps a reuinir-nos per jugar les nostres partidetes, per riure i per passar una bona estona. Ens reunim de nou despres de que temps enrere haguessim de deixar de jugar per culpa d'algu que no es va comportar com era degut. Però ara això ja es igual, estem alli amb tranquilitat, passant hores que abans també passavem i rient com abans reiem. Somj conscients de que sent el mateix les coses varien, ens fem grans, abans era una cosa continua, ara ja no. Sabem que despres de jugar la nostra partideta cada un ha de fer-se càrreg de les seves responsabilitats. Ens adonem que ara podem anar jugant i passant l'estona però que ja no es com abans que miraves endavant i sempre tenies tot per endavant, ara allò que abans teniem per endavant ja ho tenim a sobre i si no ho tenim a sobre ho podem tocar amb els dits. Que la vida cambia que no sempre es igual tot, i que tots no serem sempre iguals que cambiem que madurem i anem avançant. Avancem més o menys pero poc a poc al que es la vida. El que es allò que intentem aconseguir, o allò que tenim aconseguit, o allò que gairebé toquem amb els dits, i el camí que ens porta fins aqui i el que passem mentre portem a terme aquest camí es el que ens fa com som, el que ens modeja i el que ens fa variar, però sempre sent nosaltres matexos en un fons. Pq clar es que som nosaltres, pero com gairebé tot en aquest món variem i no sempre som iguals.
Ara al voltant d ela taula ens reunim els mateixos, juguem al mateix joc, i fins i tot utilitzem el mateix manual però observes i no tot es igual...... el llibre ja es vell, nosaltres ja som grans, tots prenem les nostres direccions i tots busquem el nostre destí. I aquestes coses son coses que cada un ha de fer sol, pot tenir companyia però ho has de fer sol.
Una cosa no ha cambiat gaire, i es els farts de riure que ens fem quan juguem al nostre joc de rol fent sempre de les nostres. Segurament es per això que hem tornat a jugar, per reunir-nos i ruire, bona companyia i bons moments son coses que tots busquem sempre.