diumenge, de juliol 24, 2005

Estic indignat

Així de clar estic indignat, totalment indignat!!! He de dir que els 2 ultims dies estic llegint articles de diaris que realment em deixen de pedra. La policia britanica pot disparar a matar, aixi de clar si sospites dispara i despres pregunta. Divendres varen matar a un electricista brasiler pq portava una motxilla i es pensaven que era terrorista. Dic amb la ma al cor que els atemptats de Londres han sigut terribles com a tot arreu, i realment que morin innocents es algo imperdonable i que no podre compendre mai, igual com no compendre que la policia actui d'una manera tan bestia.
Tal com diu un titular de el periodico:
"La Policía británica pide disculpas por haber matado a un inocente"
Així puc dir que es mata a algu i be surts per la tele demanes disculpes i ja n'hi ha prou. Vas a la mare, familia, amics.... d'aquesta persona, que tenia 26 anys, i els hi dius perdona i ja n'hi ha prou. A aquesta mort l'anomenaran mort necessàra o colateral o com collons ho vulguis dir i ja n'hi ha prou, oblidat. No soc policia pero no hi ha altres mesures que tirar i despres preguntar.... I fredament que s'ho prenen, jo he estat 1 cop a la meva vida a Londres i flipo, suposo que a Londres la gent es deu pujar per les parets pq això es algo que no se... la veritat no se com expressar. Així de senzill vas al metro, portes una motxilla, et persegueixen, no et donen treva i el foten 4 o 5 trets a bocajarro i ja esta problema resolt, ja preguntarem pel a carrer a veure qui es aquest.
Be doncs per si això no fos suficient, que no es poc, aqui adjunto un altre escrit tret de el periodico:
"Se puede disparar a alguien más --ha agregado Blair--, pero se hace todo para que sea lo correcto. Las personas [por los agentes] tienen que tomar decisiones en circunstancias aterradoras".
Així es pot dir que no solament admeten que ho han fet malament sino que no aprenent de l'error ja avisen de que hi poden haver altres victimes innocents. Llavors que ningú surti de casa tu, pq et poden fotre un tret pq portes cabells llargs, o portes una motxilla o simplement pq l'entrepà que portes per dinar els hi pot semblar sospitos. En el cas que hi hagin mes morts hi hauran més disculpes i au endavant que no ha sigut res!!!
Jo crec que per acabar d'embolicar la troca que reparteixin armes a tothom pq com la polícia no pot estar a tot arreu que els ciutadans tinguin armes. Això mateix, que els ciutadans tinguin armes pq si es dona el cas que veiem un sospitos i no hi es la policia per disparar que nosaltres ho poguem fer!! Clar esta que si ho fem es pq som bons ciutadans i el fet es per un be comú, fins i tot per matar a una persona es pot acabar sent un heroi, qui sap, en aquest món de bojos pot passar qualsevol cosa.
Puc dir per últim que l'home, el Homo Sapiens Sapines l'ésser per excel·lencia ( això ens diem nosaltres a nosaltres mateixos...) quan es hora d'anar a pitjor ho sap fer molt bé i molt rapidament.

2 Comments:

Blogger Patrícia said...

Trist afer, veritat?

1:20 p. m.  
Blogger Starman said...

Exacte, molt trist. Però mes trist em sembla que ja facin pendre consciencia de que n'hi pot haver de veniders.
Ja ho va dir Hobbes: L'home es un llop per a l'home.

12:18 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home